Bootleg x 6 for "Det Sorte Karneval Tour"

Vi er i full gang med releaseturné for "Det Sorte Karneval" og våre seks offisielle live «Bootleg» album på vinyl. En bootleg for hver av høstens seks konserter!

Dette er den første produksjonen av live «Bootleg» vinyler i sitt slag i Norge, selvsagt trykket på det eneste Norske vinyltrykkeriet; T-Time Vinyl Plant.

Bootleg er et velkjent format i musikkhistorien. For de som ikke kjenner til begrepet, så betyr det kort og godt et rått opptak av en hel konsert, uredigert og usminket. Et opptak av bandets liveprestasjon der og da, med alle sine gylne øyeblikk og ærlige feil. Publikumsstemningen med allsang og applaus er selvfølgelig godt fremtredende. For mange er et live «Bootleg» album et kjært suvenir fra en minnerik aften på konsert sammen med venner og fans. For andre er det en mulighet til å oppleve konserten de ikke fikk med seg.

Janove om Bootleg:

Dette er bare så kult! Jeg ble påminnet om Bootlegkonseptet med enkle, råe live opptak av gitarist Mattias Hellberg og av vår egen vinylekspert, Sigve Håland fra T-Time Vinyl Plant. Det at man viser seg frem med alle sine feil er noe jeg liker og tror på. Det ofte i det uperfekte at magien ligger. Det blir veldig ærlig og sant. Musikkhistorien er full av råe livekonserter på Bootlegg utgivelser som kan avsløre at hverken Elvis, Bob Dylan, Tom Waits eller noen andre er perfekte. Det er derfor vi elsker deres musikk også live. Håper våre konserter kan treffe noen på samme måte. Fingers crossed.

Konserten varer i ca 1 t 30 min og fordeles derfor over to vinyler. Coveret er enkelt og røft, i tråd med Bootleg tradisjonen. Design er som alltid av Martin Kvamme. Setlisten står på baksiden sammen med navn på band, crew og alle involverte på turné.

I tillegg følger det med en 30x30 plakat med sort/hvitt collage fotos fra den aktuelle konserten, knipset av Grethe Nygaard.

For å gjøre disse utgivelsene eksklusive, vil vi begrense opptrykket til det antallet som dere forhåndsbestiller i vår nettbutikk. Mulighet for bestilling åpner i dag og lukkes midnatt en uke etter siste konsert I DNB Arena 20 november; søndag 28 november. Det vil selvsagt bli mulig å bestille platen i merch standen før og etter konsertene.

Her har dere muligheten til å ta konserten med dere hjem!

Finnes kun på vinyl og kun i Soirée sin nettbutikk.

Konsertene legges ikke ut digitalt.

NB! Pga produksjonstiden av vinyler vil dere motta produktet i posten ca mars 2022.

Velkommen på konsert!

 

29.10 – Bergen USF Verftet EXTRA

30.10 – Bergen USF Verftet UTSOLGT

5.11 – Haugesund – Maritim Hall

6.11 – Oslo Sentrum Scene FÅ BILL.

13.11 – Trondheim Byscenen UTSOLGT

20.11 – Stavanger DNB Arena FÅ BILL.

×