Da Janove fikk muligheten til å få spesialdesignet sin egen unike skinnveske sammen med Furci-C, var han ikke vanskelig å be.

Det er ingen tvil om at Janove liker vinyl! Nå har han sørget for at han kan bære dem med seg i vesken også. Sammen med sin gode venn Grethe-Lill Nilssen i Furci-C har han spesialdesignet sin egen reiseveske til eget bruk. Den har både plass til vinyl, notatbok, mac, lader og vinterskjerfet. Vesken passer perfekt under flysetet, og det følger med et eget fôret futterale til enten skjortene eller pc`en. Som en liten ekstra prikk over i`en, har Janove sørget for at tekststrofen «Har Du Vært I Hamburg,Tommy», er preget øverst på den ene veggen på innsiden av vesken.

Selv sier Janove dette om vesken:

Jeg var lei av alle mine litt for små vesker som stadig fyltes opp med mine standard ting som mac, vannflaske eller termos, notatbøker og masse ladere. Veskene bulte ut så snart jeg fylte dem opp med det mest nødvendige. Da muligheten kom for å være med på mitt eget design med Grethe-Lill, grep jeg den umiddelbart for lage en større, mer maskulin veske. Den har blitt akkurat som ønsket. Det at man kan dra glidelåsen igjen i midten gjør at den ser ryddig og bra ut, samtidig som det er mulig å slippe noe ned i de to åpne sidelommene uten å måtte lukke opp hele vesken. Den ser rett og slett kanonbra ut; er det lov å si sexy? Den passer i alle fall perfekt til mitt bruk, og sikkert mange andres også.

Soirée og Furci-C synes vesken ble så bra at vi har fått laget noen ekstra til nettbutikken. Det finnes kun tretti nummerte vesker av denne første utgaven.

PS! Veskene kommer også med et signert eksemplar av det rykende ferske og kritikeroste albumet “Det Sorte Karneval”.

 

×